Winkelwagen

Le panier est vide

Lithofin

Lithofin is een populair merk op het gebied van onderhoudsproducten. In dit artikel treft u een handig overzicht met de populairste producten van het merk. Wilt u graag een van deze artikelen bestellen? Navigeer dan gerust naar onze webshop. Alle producten worden gratis bij u thuisbezorgd indien de orderwaarde minimaal 50 euro bedraagt. Heeft u vragen over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op.

Lithofin MN Easy Clean

Lithofin MN Easy Clean is speciaal ontworpen voor de reiniging van marmer, natuursteen en beton. Dit product is gebruiksklaar en werkt op basis van natuurlijke en hoogwaardige zepen. De speciale reinigings- en onderhoudsstoffen zorgen voor een uitmuntend resultaat. Het product is geschikt voor dagelijks gebruik en verspreidt een aangename geur. Direct een snelle reiniging met een direct effect? Easy Clean is de juiste keuze.

Dit product is zowel beschikbaar startpakket, maar ook is er een navulling beschikbaar. Daarmee kunt u besparen op de kosten en hoeft u niet steeds weer een nieuwe flacon te kopen.

Lithofin MN Onderhoudsreiniger

Met behulp van Lithofin MN Onderhoudsreiniger kunt u uw keramische vloeren moeiteloos en streeploos schoonmaken. Dit middel is geschikt voor regelmatig gebruik en hiermee kunt u het gereinigde oppervlak laten stralen. Ook kunt u het middeltje gebruiken voor algemeen vuil, kunt u vegen van rubber verwijderen of kunt u olie- en vetlagen verwijderen.

Dit product is ook geschikt voor het reinigen van (on)gepolijste fijn verglaasde tegels. Het product is daarentegen niet geschikt voor gepolijst marmer, Eloxal of andere alkaligevoelige oppervlaktes. Belangrijke kenmerken waar u rekening mee kunt houden zijn:

 • Zonder oplosmiddelen;
 • Streeploos reinigen;
 • Licht alkalisch concentraat;
 • Vormt geen laag;
 • Zeer zuinig in gebruik.

Lithofin MN Wash & Clean

Lithofin MN Wash & Clean is geschikt voor regelmatig gebruik op diverse soorten stenen vloeren, waaronder beton en natuursteen. Dit product reinigt bij het dweilen van de vloer. Onder andere ruwe, gezoete en gepolijste oppervlakten kunnen hiermee gereinigd worden.

Het schoonmaakmiddel is geschikt voor verschillende soorten stenen. Het is een uniek product binnen het assortiment van het merk. Dit middel reinigt de stenen niet alleen, maar verzorgt de stenen ook. Bij regelmatig gebruik wordt de vloer steeds mooier en voller. Vuil wordt losgemaakt en kan zodoende gemakkelijk verwijderd worden.

Lithofin KF Intensiefreiniger

Lithofin KF Intensiefreiniger is ontworpen voor de grondige reiniging van keramische tegels en grestegels. Het product maakt oppervlakten schoon en verwijdert hardnekkig vuil. Ook olie- en vetvlekken zijn in een handomdraai verdwenen. Dit middel is extra sterk. Belangrijke kenmerken zijn:

 • Bevat geen oplosmiddelen;
 • Alkalisch geconcentreerd reinigingsproduct;
 • Licht citroenachtige geur;
 • Biologisch afbreekbaar.

Vuiloplosser

Bent u op zoek naar een geschikte vuiloplosser die algemene vervuilingen laat verdwijnen? Dan kunt u kiezen voor de Lithofin MN Vuiloplosser. Dit is de basisreiniger van het merk die olie, vet, glanslagen en andere resten verwijdert. U kunt het schoonmaakproduct zowel voor binnen als buiten gebruiken. Niet alleen uw betonnen keukenbladen kunt u hiermee reinigen, maar ook de klinkers op uw balkon kunt u weer vrij van aanslag maken. Daarmee is de vuiloplosser van het merk een absoluut topproduct.

Blauwe steen onderhoud

Lithofin Onderhoudsproduct voor Blauwe Hardsteen is geschikt voor de regelmatige behandeling van oppervlakten uit blauwe hardsteen. Ook kunt u dit product gebruiken voor diverse soorten natuursteen. De oppervlakken mogen zowel gepolijst, geslepen of ruw gegroefd zijn. Daarmee is het product uitermate geschikt voor verscheidene oppervlakken. Als u dit product gebruikt in combinatie met Lithofin MN Protector voor Blauwe Hardsteen kiest u voor een complete verzorging en bescherming van uw vloeren of stenen oppervlakken. Belangrijke kenmerken van het product zijn:

 • Vormt geen lagen;
 • Mild alkalisch;
 • Speciaal dweilconcentraat;
 • Zeer zuinig in gebruik;
 • Met natuurlijke en synthetische reinigingsmiddelen;
 • Speciaal beschermende componenten.

Sanitairreiniger

De Lithofin KF Sanitairreiniger is geschikt voor het onderhoud van de vochtige ruimtes in huis. Hierbij kunt u uiteraard denken aan uw badkamer en toilet, maar ook aan uw keuken. De reiniger zorgt voor een aangename geur en zorgt voor glans en hygiëne. Het middel lost onder andere kalkaanslag, vetaanslag, urineaanslag, roest, watersteen en zeepresten op. Ook is het geschikt voor gebruik op chroom, roestvrijstaal, keramische tegels, glas, kunststof en cementvoegen. Gebruik dit product niet op kalksteen, gepolijst marmer of andere zuurgevoelige oppervlakten. Deze reiniger is geschikt voor regelmatig onderhoud.

Glans en Schoon

Lithofin MN Glans en Schoon is een ideaal verzorgingsmiddel voor de glans van gepolijste marmeren, granieten en andere stenen vloeren. Het verzorgingsmiddel is uitermate geschikt voor periodiek gebruik binnenshuis. De reinigende werking verwijdert het vuil en maakt de vloeren optisch mooier. Belangrijke kenmerken van het product zijn:

 • Zeer zuinig in gebruik;
 • Concentraat;
 • Geschikt voor natuur- en betonsteen binnenshuis;
 • Bevat geen oplosmiddelen.

Bekijk het gehele assortiment

Dit betreft slechts een kleine greep uit ons assortiment. Uiteraard zijn er nog talloze andere producten waar u uit kunt kiezen. Navigeer gerust naar onze webshop voor een compleet overzicht. Hardnekkige aanslag is vanaf nu verleden tijd.

Heeft u vragen over onze producten?

Heeft u vragen of de Lithofin producten of heeft u vraag over onze webshop? Dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Cleaning Experts is op meerdere manieren bereikbaar. Zo kunt u een mailtje sturen via het contactformulier, naar Cette adresse e-mail est protégée contre les robots spammeurs. Vous devez activer le JavaScript pour la visualiser. of u kunt telefonisch contact opnemen via 0479 27 57 93. Wij helpen u graag verder.

Besoin d'informations techniques - e-mail contact@cleaningexperts.be

Notre addresse

Cleaning Experts

Hamstraat 47
3840 Borgloon

contact@cleaningexperts.be

IBAN : BE61 3770 4023 3617

BIC : BBRUBEBB

BTW nr BE 0730 455 926 

Paiement et envoi

betaling mollie